Helaas is onze voorraad Man Man Mango helemaal op. De mannen hebben echter een nieuw bier gebrouwen bij vandeStreek: Man Man Mananas! Deze is te bestellen via de webshop van vandeStreek (zolang de voorraad strekt). 

Wat is Man Man Mango? 

Man Man Mango is het bier van de Man Man Man podcast, gepresenteerd door Domien Verschuren, Bas Louissen en Chris Bergström. De drie werden door Brouwerij vandeStreek uit Utrecht benaderd om een bier te brouwen, maar dat moest dan natuurlijk wel samen met de luisteraars. Zij kwamen vervolgens met smaken als lavendel, vockingworst, spaghetti en pindakaas, maar uiteindelijk werd er gekozen voor mango.

Hoe smaakt Man Man Mango?

Dit is een klassiek blond bier naar Belgische stijl met een eigenwijze mangotwist. Zodra je dit bier openmaakt komt het aroma van de mango je tegemoet – heel dorstlessend en fris dus. Na de eerste slokken merk je dat er meer diepgang in zit dan alleen mango, met een heldere bittere toets en fruitige tonen vanuit de gist.

Wat is Beerwulf?

Beerwulf opent jouw ogen en smaakpapillen voor de wereld van bier. We zijn een webshop met meer dan 1000 bieren en verschillende samengestelde pakketten. En we hebben met The SUB het beste thuistapsysteem, met een groeiend aanbod aan bieren. En het is allemaal aantrekkelijk geprijsd en wordt eenvoudig thuisbezorgd...

Maar wij hebben vooral net zo veel passie voor de brouwers als voor het bier. Want waar zouden we zijn zonder de brouwers? We delen hun verhalen en zijn trots dat we de bierbrouwers met de bierdrinkers mogen verbinden.